-
Food recept; gevuld Turks brood
Vandaag een recept die je zeker eens moet proberen. De-lish! Al zeg ik het zelf. Een gevuld Turks brood
Turks brood zul je misschien niet zo 1,2,3 kopen of eten maar het is echt super lekker. Een aantal jaar geleden at ik dit en laatst dacht ik er weer aan. Ik heb er alleen andere producten voor gekozen dan dat ik hem ooit probeerde. Vandaag dus een Turks brood gevuld met mozzarella, tomaat, pesto en rucola.
Benodigdheden
Wat heb je nodig voor dit gevulde Turkse brood?
- Turks brood 1x
- Mozzarella 2 bollen
- Pesto 1 potje
- Rucola 1 zakje
Bereidingswijze
Maar hoe maak je nu dit gevulde Turkse brood? Super simpel!
– De tomaten en mozzarella snijd je van te voren in plakjes
– Je snijd het brood door midden
– Vervolgens smeer je de onderste laag van het brood in met pesto tot deze helemaal bedekt is
– Dakpansgewijs beleg je het brood met de tomaten schijfjes en mozzarella plakken
– Als laatste strooi je wat rucola over het geheel en leg je de bovenkant van het brood er weer op. Deze druk je zachtjes aan en klaar! Het brood kan nu de oven in
– Het brood bak je in het midden van de oven af op 180 graden zo’n 10-15 minuten
– Smullen maar!
Ziet er lekker uit toch? Je kan het eten als lunch maar ook als avondeten, het ligt maar net aan de portie die je neemt. Ik eet het meestal als avondeten met een kom soep erbij. Maar je kunt het ook eten als left over lunch.Krijg jij al een beetje zin in dit Turkse brood? Lijkt het je een lekker recept?
Liefs, Miek
februari 19, 2016 / Mieke / 13
Categories: Food
Tags: food, mozzarella, pesto, recept, rucola, tomaat, turks brood
Kiehl’s huidconsultatie Nieuw: Oldtimers biologische drop
13 thoughts on “Food recept; gevuld Turks brood”
Geef een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Privacyoverzicht
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Turks brood koop je inderdaad minder snel, maar het is zo lekker. Dit gevulde brood spreekt mij daarom ook erg aan! Ik ga hem saven 🙂
Hi Kim! Ja inderdaad, het is echt een aanrader zooo lekker!
Dit ziet er heel lekker uit! Normaal maak ik alleen turks brood met gehakt, champignons en uien maar ik denk dat ik deze ook een keer ga maken want ik hou van mozarella!
Hoi Nicky. Dit is zeker een aanrader om te proberen, ik vind het zo lekker! als lunch of als avondeten met een soepje erbij. Maak jij het op dezelfde manier maar dan met gehakt champignons en uien? Groetjes,
Turks brood is heerlijk, lijkt me een lekker recept
Zeker eens proberen Natasja!
Hmm het ziet er echt lekker uit zeg! 🙂
Hallo Bianca. Het ziet er lekker uit maar het smaakt bovendien heerlijk! Zeker het proberen waard! makkelijk te maken, dus ik zou zeggen maak het eens klaar.
ahh super lekker en al helemaal op turks brood!
Ja super lekker met Turks brood!
Oeeh! Dit ziet er echt heerlijk uit!
Ziet er niet alleen lekker uit, maar het smaakt ook erg lekker ;-)!
Wat een top idee dit! Ga ik heel snel eens maken!