Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog! Mijn naam is Mieke, ik ben 34 jaar en woon in Haarlem.
 
Ik vond het altijd leuk om te schrijven. Op die manier kan ik mijn creativiteit kwijt en mijn enthousiasme. Daarna heb ik ook echt een passie voor fotografie. Nu kan ik mijn hobby/passie uitvoeren via mijn blog Miek’s Mind en natuurlijk ook mijn Instagram, TikTok en Youtube account. Bezoek dus ook zeker even mijn social media kanalen.
 
Heb je hulp nodig met online marketing? Zelf ben ik werkzaam als Brand & Campaign Manager en heb ik jaren ervaring als SEO-specialist. Ik help je graag bij de uitvoer van marketingactiviteiten voor jouw bedrijf en/of dienst. Het schrijven van goede teksten, leuke captions voor socials of zelfs het schieten van video’s en of afbeeldingen voor op je website/social media. Stuur een mail naar info@mieksmind.nl voor meer informatie.
 
Daarnaast heb ik 30 mei 2024 het certificaat ‘Certified Influencer’ behaald via Influencerregels.com. De certificering van influencerregels.com is de manier voor mij als creator om te bewijzen dat ik volledig op de hoogte ben van alle voorschriften met betrekking tot influencer marketing. 

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.